Menu

Ihmiset

22.6.2016 | ihmiset, politiikka

Ban Ki-moon järkyttyi Hamasin terrorijuhlinnasta

YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon paljasti tahallisen tietämättömyytensä Hamasin todellisesta luonnosta, kun hän ilmaisi ”järkytystä” terroriorganisaation johtajuuden ilosta ja ylpeydestä neljän tappamisen yläpuolella, ja haavoittaen kuudestatoista ravintolassa Tel Avivin terrorissa kesäkuussa 2016. 
11.5.2016 | ihmiset, politiikka

Kännykkä hukassa?

Mihin jätin kännykän? Voitko soittaa siihen? Jos nämä ovat tuttuja kysymyksiä, voit olla huoletta. Kännykän hukkailu ei estä ketään pyrkimästä vaikkapa Yhdysvaltain presidentiksi. Barack Obamakin etsii toisinaan kuuluisaa BlackBerry-kännykkäänsä…
26.4.2016 | ihmiset, politiikka

Aamutorkku Churchill

Iso-Britannian entinen pääministeri Winston Churchill halusi vaativan työn vastapainoksi myös nauttia elämästä. Niinpä hän ei pitänyt kiirettä aamuisin, vaan herättyään ennen kahdeksaa Winston saattoi vaihtaa kylkeä vielä eräänkin kerran ja saattoi viivytellä sängyssä jopa klo 11 saakka.
26.4.2016 | ihmiset, politiikka

Ministerin korvat heiluvat

Suomen ja Euroopan unionin väliset maksuvirrat ovat olleet vuosi toisensa jälkeen suomalaisille epäedulliset. Suomi maksaa EU:lle enemmän kuin saa. Suomen nettomaksut EU:lle nousevat jatkuvasti ja ovat tällä hetkellä yli 800 miljoonaa euroa. Vuonna 2012 pitkän linjan vasemmistovaikuttaja Esko Seppänen ”onnitteli” blogissaan ministeriä uudesta ennätyksestä. Seppäsen mukaan valtionjohto pimittää tarkoituksenmukaisesti näitä tietoja. Seuraavalla videolla valtionvarainministeri Stubb valehteleekin silmiä räpäyttämättä lehdistön edessä Suomen EU-maksuista.
26.4.2016 | ihmiset, politiikka

Naurava valtionvarainministeri

Sveitsin valtionvarainministerin esittelee vaikeaselkoista byrokraatista kieltä kaikkea muuta kuin naama peruslukemilla. Hans-Rudolf Merzille tuontilihojen säännöstelyn termit saavat ministerin katkeamaan nauruun kerta toisensa jälkeen. Hän saa parlamentilta lopulta raikuvat aplodit siinä vaiheessa, kun kykenee kokoamaan itsensä urheasti.
26.4.2016 | ihmiset, terveys

Sharon Osbourne selätti syövän

Kun katselemme kuuluisuuksia lavalla, saatamme helposti unohtaa, että he ovat ihmisiä samalla tavalla kuin muutkin. Sharon Osbourne tunnetaan parhaiten siitä, että hän on Ozzy Osbournen vaimo ja tähti Osbournesien tosiTV-sarjassa. Hän emännöi myös omaa keskusteluohjelmaa ja esiintyy monissa sarjoissa. Kaiken keskellä hänellä diagnosoitiin paksusuolensyöpä vuonna 2002, jota hän ei halunnut salata. Sharon Stonelle oli tärkeää dokumentoida taisteluaan syöpää vastaan. Tämä urhoollinen hento nainen sai tietää myöhemmin, että syöpä oli levinnyt imusolmukkeisiin asti. Onnistuneen hoidon ja leikkauksen ansiosta hän kuitenkin taisteli itsensä takaisin elämään.
26.4.2016 | ihmiset, tiede

Einstein kotiarestissa

Albert Einstein kävi koulunsa pääosin Saksassa, mistä hän oli kotoisin. Hänen kouluvaikeuksistaan on kirjoitettu paljon, mutta tosiasiassa kouluaineet eivät tuottaneet neropatille päänvaivaa, vaan tylsä koulu ja hankalat opettajat ja. Hän inhosi ulkoa pänttäämistä.
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Koputa melonia

Kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa leviää kuvia vesimelonien koputuksista. Koputtelun avulla halutaan selvittää, onko meloni jo kypsä syötäväksi. Tekniikka sai potkua italiasesta kaupasta, josta bongattiin seuraava kyltti: älä koputtele melonia, se ei vastaa…
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Maailman mukavin jääkiekkoilija

Turussa järjestettiin 90-luvulla nykyisellä hyväntekeväisyysottelu, johon osallistui monta huippupelaajaa. Sankareita liukui jäälle ja väkeä oli paikalla kuin MM-voiton torihumussa. Nimmareiden metsästyksessä jäi helposti jalkoihin. Silloin 10-vuotias Ville Rajamäki pelkäsi rutistuvansa tungoksessa. Hän pakeni lopulta itkua pidätellen ulos turvaan ja onnistuikin siinä. Tähtien nimet jäivät kuitenkin saamatta ja poika teki lähtöä autolle pää painuksissa isän ja kavereiden kanssa. Silloin heidän eteensä ilmestyi kuin tyhjästä Teemu Selänne. Kuultuaan tilanteesta maailman mukavin jääkiekkoilija ei kiirehtinyt, vaan piti huolen siitä, että pojat saivat fanikuvat. Sankari on sankari silloinkin, kun valot sammuvat.
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Pokka pettää X Factorissa

X Factorin tuomarit joutuvat ponnistelemaan nauruhermojensa kanssa, kun espanjalainen Penelopen ääntää englantia lähes suomalaisittain. Vakava kuunteleminen tuottaa tuomareille vaikeuksia myös nuoren naisen kohdalla, jolla laulun sanat ovat hakusessa suuren hetken koittaessa.
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Elastinen kahvikauppiaana

Musiikki- ja viihdemies Elastinen eli Kimmo Laiho komppaa mukana monessa yrityksissä. Oman uransa ohella Elastinen tuottaa musiikkia muille artisteille ja toimii mm. Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana. Hänen yksin omistama Elastinen Live Arts yhtiö tarjoaa musiikki- ja ohjelmapalveluja. Himoliikkujana tunnettu mies on myös osakkaana kuntosalibisneksessä TFW Helsinki (Training For Wariors). Saman yhtiön kautta Elastinen on mukana myös kahvibisneksessä Warrior’s Coffee -nimisessä yhtiössä. Ikiliikkujan salaisuus on siis kahvi.
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Angelina Jolien ihonhoitovinkki

Angelina Jolie on paljastanut kauniin ihonsa salaisuudeksi erikoisen tuotteen: Rodialin Dragon Blood –geelin. Kuuluisa maskeeraaja Nuz Shugaa neuvoi häntä seuraavasti. Unen puute ja kiihkeä elämäntapa yhdistettynä jatkuvaan matkustamiseen kasvattaa hyaluronic-hapon tasoa ihossa, joka aiheuttaa ihon väsymistä ja kuivuutta. Shugaa suositteli lisäksi Dragon’s Bloodin geeliä Angelinalle. Sitä tehdään dragonpuun punaisesta ainesosasta.