Menu

Viihde

26.4.2016 | ihmiset, viihde

Koputa melonia

Kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa leviää kuvia vesimelonien koputuksista. Koputtelun avulla halutaan selvittää, onko meloni jo kypsä syötäväksi. Tekniikka sai potkua italiasesta kaupasta, josta bongattiin seuraava kyltti: älä koputtele melonia, se ei vastaa…
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Maailman mukavin jääkiekkoilija

Turussa järjestettiin 90-luvulla nykyisellä hyväntekeväisyysottelu, johon osallistui monta huippupelaajaa. Sankareita liukui jäälle ja väkeä oli paikalla kuin MM-voiton torihumussa. Nimmareiden metsästyksessä jäi helposti jalkoihin. Silloin 10-vuotias Ville Rajamäki pelkäsi rutistuvansa tungoksessa. Hän pakeni lopulta itkua pidätellen ulos turvaan ja onnistuikin siinä. Tähtien nimet jäivät kuitenkin saamatta ja poika teki lähtöä autolle pää painuksissa isän ja kavereiden kanssa. Silloin heidän eteensä ilmestyi kuin tyhjästä Teemu Selänne. Kuultuaan tilanteesta maailman mukavin jääkiekkoilija ei kiirehtinyt, vaan piti huolen siitä, että pojat saivat fanikuvat. Sankari on sankari silloinkin, kun valot sammuvat.
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Pokka pettää X Factorissa

X Factorin tuomarit joutuvat ponnistelemaan nauruhermojensa kanssa, kun espanjalainen Penelopen ääntää englantia lähes suomalaisittain. Vakava kuunteleminen tuottaa tuomareille vaikeuksia myös nuoren naisen kohdalla, jolla laulun sanat ovat hakusessa suuren hetken koittaessa.
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Elastinen kahvikauppiaana

Musiikki- ja viihdemies Elastinen eli Kimmo Laiho komppaa mukana monessa yrityksissä. Oman uransa ohella Elastinen tuottaa musiikkia muille artisteille ja toimii mm. Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana. Hänen yksin omistama Elastinen Live Arts yhtiö tarjoaa musiikki- ja ohjelmapalveluja. Himoliikkujana tunnettu mies on myös osakkaana kuntosalibisneksessä TFW Helsinki (Training For Wariors). Saman yhtiön kautta Elastinen on mukana myös kahvibisneksessä Warrior’s Coffee -nimisessä yhtiössä. Ikiliikkujan salaisuus on siis kahvi.
26.4.2016 | ihmiset, viihde

Angelina Jolien ihonhoitovinkki

Angelina Jolie on paljastanut kauniin ihonsa salaisuudeksi erikoisen tuotteen: Rodialin Dragon Blood –geelin. Kuuluisa maskeeraaja Nuz Shugaa neuvoi häntä seuraavasti. Unen puute ja kiihkeä elämäntapa yhdistettynä jatkuvaan matkustamiseen kasvattaa hyaluronic-hapon tasoa ihossa, joka aiheuttaa ihon väsymistä ja kuivuutta. Shugaa suositteli lisäksi Dragon’s Bloodin geeliä Angelinalle. Sitä tehdään dragonpuun punaisesta ainesosasta.